Miksi lopetin paperilehden tilaamisen?

Pitkään mietittyäni kuumeessa viikonlopun, miksi maksan paperilehdestä. Tänään se valkeni, kun luin tätä maanantain Aamulehteä.
Plussat:
+ Himbamies Opuwosta, josta kuva oli yhtä suurella, kuin hiihtäjäkuningatar Aino-Kaisa Saarisesta MM-lumilta(vain 3 kultaa ja 1 pronssi). Kuvat olivat n. postimerkin suuruiset.

+ Juttu, Tuire Messosta, joka elää 280 €:lla kuussa, missä samassa jutussa kerrotaan pienellä lihavoidulla tekstillä:Sosiaalitupo sinetöi puolen miljoonan ihmisen köyhyyden. Taustatiedoissa kerrotaan pienellä tavallisella tekstillä: Köyhyysrajan alle jäi n.700000 suomalaista v. 2007(yli 13 %)

+ Kolmas plussa tuli siitä, että jostain perussuomalaisia eikä kristillisiä haukuttu millään lailla, edes rasisteiksi lehdessä. Eikä Velttoakaan munasillaan esiintymisestä, kuten 2 viikkoa sitten Su-liitteessä Kokoomuksen toimesta, josta aamulehdeltä tuli anteeksipyyntö viikkoa myöhemmin(väite perätön).

+ Salaliittoja joka puolella (Aila-Liisa Laurilan kolumni), mikä voi fobioida joitakin herkkiä ihmisiä.

+ Säätiedot. Sää näyttää lämpenevän kesää kohdin, mutta pilvistä.

Miinukset:

Kokoomuksen ministerin Stubbin kuvat 2 kertaa A4-kokoa etusivulla toinen ja urheilusivulla toinen sekä lisäksi ylistystekstiä n.A4-verran. MM- Hiihtokuningatar ”Aikku” Saarisesta postimerkin kokoinen kuva(vain 3 kultaa, 1 pronssi), muttei ylistystekstiä.

– Sdp:n ent. apulaispormestarin Tarja Jokisen huono palkka pätkätöistä, joka ei pelkää työttömyyttä, kissankokoisin kirjaimin. Surkuteltiin sitä, hänen palkkaansa sairaanhoitajana pätkätöissä, on vaivaiset vähän yli 2200 €/kk. Tässä ei mainittu sitä mitä hän saa mahdollisena varavaltuutettuna tai yhdyskuntalautakunnasta palkkaa. Onnekseen hän mainitsee, että työttömyys ei pelota, eikä muutamalla kk:lla pitenevä eläkeikäkään, kun on velaton ja, ukko tienaa.

– Saman artikkelin alla oli isolla Tayssin risteys kuntoon, tunneli nopeasti alulle(XL-populismia?),alustavasti hinta-arviot tunnelista 140 milj.€+ylläpitokulut. (Tämäkin raha voitaasiin käyttää peruspalvelujen parantamiseen?)

– Artikkeli oli myös siitä, että Sdp on alkanut vieroksua työtä

Vihreät joutuu isojen porvarien puhutteluun irtiottojensa takia

– Reilut neljä-sivullista mainoksia(niitä tulee jo muutenkin paljon)

– Ruuan hinta kallistuu taas esim. leipä ja kurkku.(Masentaa vain köyhiä, tiedossa on!)

Turvanpaikan hakijat tuovat työtä opistoille. (Eikö suomalaisia työttömiä enää koulutetakkaan, riittääkö opiskelupaikat meille muille?)

– Pelleily nimeltään mäkihyppy(Suomessa ei näköjään sitäkään arvosteta enää)

– Mitään muuta ei ollut mainittu 700 000 köyhän tilan korjaamiseksi, kuin pääkirjoitussivulla, ei saa antaa keppiä suomalaisille työttömille.

– Pormestarilta, tai hallitukselta, ei ole löytynyt toimia, avustajineen, köyhille, kuten lupasivat. (En ainakaan löytänyt tästä mitään artikkelia tämän päivän lehdestä) Nukkuvat kait näin taantuman aikana?

Nyt kun vuokrat nousivat useimmilla kuin minullakin(10%),jota ei huomioida toimeentulotuessa, säästöjä on haettava, kun ruoan hintakin nousee, päätinkin näillä ja poliittisilla perusteilla, irtisanoa tämä Aamulehden, koska se on ainakin tämän päivän artikkelien johdosta vahvasti kokoomuslainen, porvarilehti. 500 €/nto ansaitsevalla ei ole varaa enään tähänkään luksukseen. Kiitos hallituksen ja Tampereen pormestarin XL-ryhmineen.

Jätä kommentti

css.php